
Vāciešu kartupeļu salātiņi
26. augusts, 2018
Un tā, sastāvdaļas:
Vārīti kartupeļi,
marinēti gurķi,
saldskābi āboli,
maurloki (ziemā var izlīdzēties ar pirktajiem lociņiem, seleriju vai vienkārši sīpoliem),
bezpiedevu jogurts (var skābu krējumu),
majonēze,
sinepes, sāls un pipari.
Ar mizu vārītos kartupeļus nomizojam, sagriežam mazās šķēlītēs. Marinētos gurķus un saldskābos ābolus arī sagriežam šķēlītēs. Sakapājam lociņus. Atsevišķā trauciņā sajaucam bezpiedevu jogurtu, majonēzi un sinepes, samaisīto pārlejam sagrieztajām sastāvdaļām un samaisām.
Variācijas – var pēc patikas pievienot arī vārītu olu.
0 Reizes

Iepriekšējais
Būvējot smilšu pilis
Arī šis Tev varētu patikt :)

Beciņas savā sulā
3. septembris, 2023
Līdakas kotletes
26. augusts, 2018